به گزارش قدس آنلاین، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان به ازای هر نفر ۱۱کیلوگرم و حجم سرانه گوشت قرمز استان ۱۲کیلوگرم برای هر نفر است.
محمدرضا اورانی افزود:خراسان رضوی سالانه با تولید ۷۶هزار تن گوشت قرمز شامل گوشت دام سبک و سنگین مقام نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: خوشبختانه در تولید گوشت قرمز مشکلی در خراسان رضوی وجود ندارد و در صورت هر گونه نیاز برای ایجاد تعادل در بازار نیز امکان عرضه گوشت منجمد توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان وجود دارد.
سالانه ۷۶هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰هزار تن تخممرغ در خراسان رضوی تولید میشود.
منبع: صداو سیما
انتهای خبر/
نظر شما